+90 541 662 5621
Efeler/Aydın

Sık Sorulan Sorular

Hasta bakıcı, bir hastalık sonucu ameliyat olan ya da tedavisi süren ve bu aşamalardan sonra bakıma ihtiyacı olan, yaşlı, yatalak ve kendini bakımını yerine getirme şansı bulunmayan hastalara refaktçi olarak hizmet eden kişidir. Belirli sürelerde hastaların ilaç takibi, kişisel bakımı, olağan ihtiyaçlarını üstlenen kişilere "hasta bakıcı" denilmektedir.

Evet bulunmaktadır.

Evet Aydın başta olmak üzere ülkenin her yerine hizmet vermeketeyiz.

Personelimiz, bakım hizmetleri konusunda geniş deneyime sahip ve alanlarında eğitimli bireylerden oluşmaktadır. Her bir personelimiz, gerekli sertifikalara ve eğitimlere sahiptir ve işlerinde profesyonelce hareket etmektedir. Ayrıca, müşteri memnuniyetini ve güvenliği her zaman ön planda tutarlar ve etik değerlere bağlı kalarak işlerini sürdürürler.

Hizmetlerimiz, haftanın her günü 09:00-21:00 saatleri arasında mevcuttur. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir zaman aralığı sunarak, onların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve destek olmak için elimizden geleni yaparız.

Firmamız, hizmetlerinin kalitesini sağlamak için titiz bir kalite kontrol süreci uygular. Personel seçiminde ve eğitiminde özenle davranırız ve müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak sürekli olarak iyileştirmeler yaparız.

Firmamız, ilgili tüm lisanslara ve sertifikalara sahiptir ve yasal düzenlemelere tamamen uygun şekilde faaliyet gösterir. Ayrıca, personelimizin eğitim ve sertifikasyonlarını düzenli olarak güncelleriz.

Adaylarımız, ihtiyaca göre haftanın tam günleri veya belirli günlerinde, yatılı, gündüzlü ya da part time destek sağlamaktadır.

Yabancı bakıcı adaylarında başvuru esnasında aradığımız bazı kriterler bulunuyor.

1-)En az 6 ay oturum izni

2-)En az 1 yıl Türk işverende çalışma şartı ve çalıştığı işverenden referans verebilmesi

3-)Başvurduğu pozisyon için sahip olması gereken eğitim ve nitelikler.

4-)Güncel Sağlık raporu.

Tüm adaylar 3 aşamalı mülakat sürecine tabi tutulmaktadır. Mülakatı başarılı şekilde geçebilen adaylar personel grubuna dahil edilir. Başvuru sırasında güncel adli sicil kaydı talep edilmektedir.

Tüm yabancı adayların en az 6 ay oturum izni mevcuttur. İşverenlerimiz rahat bir şekilde çalışma iznine başvuru yapabilirler.

Yaşlı & hasta bakım personellerimizin tamamı alanında eğitimli ve sertifika sahibidir. En az 3 yıl kurum ve ev ortamında tecrübe sahibidir. İlk yardım eğitimi mevcuttur.

Yatılı personel çalışma saatleri her ailenin ev içerisindeki yaşam dinamiğine göre değişebilmektedir.

Genel olarak talep edilen saatleri değerlendirecek olursak;

Sabah 08:00 ve akşam 21:00 arası

Evet, işverenlerle sözleşme imzalanıyor. Bulunan bakıcı işveren tarafından işe alındığına dair bir sözleşme danışmanlık firmamız tarafından işverenle karşılıklı olarak imzalanmaktadır. Sözleşme imzalanması her iki tarafında da yararına olan yasal ve zorunlu bir işlemdir.

Bizimle İletişime Geçin