+90 541 662 5621
Efeler/Aydın

HİKAYEMİZİN İSMİ AREL…

İnsana değer veren, bakımı özenle sunan bir ekibiz

Türkçe kökene dayanan bu isim, temiz, güvenilir ve dürüstlük anlamına geliyor. Büyük bir tutku ile İCRA ettiğimiz işimizin temelini oluşturan değerler... Kutsal meslek olarak gördüğümüz bu alanda ruhumuzu en iyi temsil eden isim olduğunu düşündük. Öykümüzün kahramanı Arel böylece hayat buldu. Kurucu ortaklarımızdan Mehmet Çelik uzun yıllar özel sektörde insan kaynakları başta olmak üzere birçok alanda iş ve meslek danışmanı deneyimine sahiptir.

Sizin İçin En Doğru Hizmeti Sağlıyoruz

Danışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak, en uygun ve kişiselleştirilmiş hizmeti sunmak için sürekli çaba sarf ediyoruz.

+0

Hasta/ Yaşlı Bakıcı

+0

Çocuk Bakıcısı

+0

Özel Hemşirelik Hizmeti

+0

Mutlu Danışan

Özel sektörün beklentileri, doğru personel seçimi ve süreçler hakkında büyük bir özveri ile çalışmaktadır. İşveren ve iş gören tarafının dinamiklerini iyi anlayıp ihtiyaca yönelik doğru pozisyon ve personel seçiminde oldukça hassas davranmaktadır.

Büyük başarılar güçlü ekip ruhundan ve birlik olma duygusundan geçer. Sizlerle kurduğumuz her ilişki ailemizin büyüyen ve gelişen bir parçası haline gelmiştir. Mutlu aile mutlu çalışan tablosu yegâne prensibimiz olmuştur.

Evde bakım hizmetleri çatısı altında profesyonel olarak, bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcısı, günlük temizlik yardımcısı, yatılı bakıcı ve ev yardımcısı istihdamı sağlamaktadır. 7 gün 24 saat nitelikli ve kaliteli personel / çalışan kadromuz ile hayatınızı daha kaliteli ve daha kolay bir hale getirmeyi hedef edinmiştir.

Profesyonel olarak sektörde bu işi yapan bir danışmanlık firması olarak, sizlerin bizden memnun kalması, mutluluk ve gurur kaynağımız olmaktadır. İşimizi en iyi şekilde yapmanın verdiği huzur ile yolumuza devam ediyoruz.

DİĞER KURUCU ORTAĞIMIZ SİNEM ÇELİK;

Kendisi HEMŞİRELİK mezunu ve YAKLAŞIK 1O YIL AŞKIN SÜREDİR YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİ pozisyonunda çalıştı.

Mesleğini seçmesindeki en temel sebebin koşulsuz sevgi ve güven olduğunu söyler…

Hayatın her alanında dayanışma ve yardımseverlik kaçınılmaz bir gerçektir. Ele ele vererek daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir hayat için gereklidir. Özellikle hasta ve yaşlı bakımı alanında çalıştığımız adaylarda mesleki yeterlilik profesyonellik sağduyu ve sevgi aradığımız başlıca nitelikler. Ekibimizin tamamı en az 2 yıl deneyim sahibi ve referanslı adaylardan oluşmaktadır. Adaylarımız tarafımızdan tüm yetkinlik gerektiren eğitimleri almıştır. Daima çözüm odaklı olan firmamız verdiğimiz hizmet sürecinde ve sonrasında sizlerle olan iletişimimizi kaybetmeden oluşabilecek başka bir ihtiyaç durumunuzda profesyonel şekilde destek olmaya devam edecektir.

Hizmetlerimiz

Konforunuz için buradayız: Profesyonel bakımımızla güven ve rahatlık sunuyoruz.